In de Huiskamer zijn een aantal afspraken gemaakt en wel als volgt:

  • aanwezigen gaan akkoord dat er foto`s van de bijeenkomsten en activiteiten op de site van de Remise komen
  • iedere 2e donderdag van de maand is er een wat langere wandeling, om 10.30 uur vertrekken bij Herberg de Remise
  • iedere 4e donderdag wordt er een korte wandeling gemaakt (6/7 km), ook hier vertrek vanaf de Remise maar om 13.30 uur.

Houd voor het wandelen wel de app en de mededelingen via de Remise in de gaten of bel elkaar. Vanwege het weer of een andere activiteit kan afgeweken worden van bovenstaande.

Programma:

Voor de maanden juli en augustus zijn er geen activiteiten gepland, maar iedereen is natuurlijk van harte welkom in de Remise.

Tijdens de opening van het seizoen op 5 september wordt nagegaan of er voldoende belangstelling is om een bus te regelen voor een bezoek aan het Oorlogsmuseum in Overloon. Gezien de kosten hiervan, entree, gids en vervoer moeten er minimaal 40 deelnemers hebben.

Na de zomervakanties komt voor iedereen die nog wel eens wil sporten, maar geen conditie (meer) heeft, de kans om te gaan voetballen.
Samen met VV Partij gaat de Huiskamer van Partij gedurende een proefperiode bekijken of er in Partij en eventueel omliggende dorpen, voldoende belangstelling voor het z.g. Walking Football bestaat. Op dinsdag 10 september wordt gestart met een bijeenkomst waarin uitgelegd wordt wat de bedoeling is en alle vragen zo veel mogelijk worden beantwoord. De bijeenkomst is om 19.30u in de kantine van VV Partij. Iedereen kan vrijblijvend naar de bijeenkomst komen, aanmelden is niet nodig.

Iedereen een fijne zomer toegewenst en degenen die op vakantie gaan, een prettige vakantie.

Een impressie van een aantal van de activiteiten van de Huiskamer is te vinden via deze link.