In de Huiskamer zijn een aantal afspraken gemaakt en wel als volgt:

  • aanwezigen gaan akkoord dat er foto`s van de bijeenkomsten en activiteiten op de site van de Remise komen
  • iedere 2e donderdag van de maand is er een wat langere wandeling, om 10.30 uur vertrekken bij Herberg de Remise
  • iedere 4e donderdag wordt er een korte wandeling gemaakt (6/7 km), ook hier vertrek vanaf de Remise maar om 13.30 uur.

Houd voor het wandelen wel de app en de mededelingen via de Remise in de gaten of bel elkaar. Vanwege het weer of een andere activiteit kan afgeweken worden van bovenstaande.

Programma:

Alle activiteiten starten om 13.30 uur tenzij anders aangegeven. Hieronder het programma van de Huiskamer voor februari en maart.

28 februari: Omdat Herberg de Remise gesloten is de eerste drie weken van maart is er op 28 februari bibliotheek en digicafé i.p.v. op 7 maart. Afhankelijk van het weer voor de liefhebbers een wat langere wandeling of voor de niet-wandelaars gezellig bij elkaar zijn. Voor de wandeling wordt eerder vertrekken.

Voorlopige planning maart waarbij rekening is gehouden met de sluiting van de Remise van 7 t/m 21 maart.

7 maart: Let op! om 13.15 uur vertrek bij de Remise voor een excursie naar het Provinciehuis in Maastricht. Opgeven voor eind februari. Geef bij aanmelden ook het nummer van ID-kaart/paspoort door. Hiervan moet een lijst worden aangeleverd bij het Provinciehuis. Graag horen we wie kan rijden die dag. Er is geen samenzijn in de Remise omdat deze gesloten is, tevens geen bibliotheek en digicafé.

14 maart: Om 13.30 uur afhankelijk van het weer een korte wandeling van maximaal 5-6 km met pauze onderweg. Aangezien de Remise gesloten is geen samenzijn in de  Remise.

21 maart: Om 13.30 uur Half Partij bakt. Samen met bakkerij Meessen is een workshop vlaai bakken georganiseerd. De kosten hiervoor bedragen 15 euro, waarvan de Huiskamer 5 euro voor haar rekening neemt. Voor 10 euro bak je dus je eigen vla, die je ook nog mee naar huis mag nemen. Ook deze donderdag is de Remise nog gesloten.

28 maart: Afhankelijk van het weer, een wat langere wandeling, tijdstip van vertrek volgt en in de middag gezellig samenzijn, spellen etc.

Een impressie van een aantal van de activiteiten van de Huiskamer is te vinden via deze link.