In de Huiskamer zijn een aantal afspraken gemaakt en wel als volgt:

  • aanwezigen gaan akkoord dat er foto`s van de bijeenkomsten en activiteiten op de site van de Remise komen
  • iedere 2e donderdag van de maand is er een wat langere wandeling, om 10.30 uur vertrekken bij Herberg de Remise
  • iedere 4e donderdag wordt er een korte wandeling gemaakt (6/7 km), ook hier vertrek vanaf de Remise maar om 13.30 uur.

Houd voor het wandelen wel de app en de mededelingen via de Remise in de gaten of bel elkaar. Vanwege het weer of een andere activiteit kan afgeweken worden van bovenstaande.

Programma:

Alle activiteiten starten om 13.30 uur tenzij anders aangegeven. Hieronder het programma van de Huiskamer voor maart en april.

18 april: om 10.30 uur vertrek bij de Remise voor de langere wandeling, 10/12 km. Om 15.00 uur samenzijn in de Remise met een drankje ( eigen rekening )  en een hapje (van de Huiskamer) voorafgaand aan het Paasweekend. Geef wel door als je meegaat en of je kunt rijden die dag. 

25 april: Het bezoek aan de glasblazer in Vaals wordt verplaatst naar mei/juni. Vandaag samenzijn in de Remise en ter plekke wordt afgesproken wat gedaan wordt (kaarten, korte wandeling, jeu de boules).

2 mei: vanaf 13.30 uur de maandelijkse Digicafé – bibliotheek en gezellig samenzijn in de Remise of een korte wandeling of jeu de boules.

3 mei om ongeveer 08.30 uur vertrek bij de Remise naar Brussel. We verwachten om rond 19.30 uur weer terug te zijn. Complete programma voor degene die ingeschreven zijn volgt binnenkort.

9 mei:  13.30 uur de officiële opening van een nieuw stuk voetpad langs de Geul. De Huiskamer van Partij is uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Vertrek vanaf de Remise.

16 mei: om 13.30 uur bezoek aan glasblazerij Gerardo Cardinale in Vaals. De entree kost 4 euro, maar we vragen een eigen bijdrage van 2 euro, te voldoen bij aanmelding. Geef dan ook even  door of je kunt rijden die dag.

23 mei:  vanaf 10.30 uur langere wandeling voor de liefhebbers,  de niet-wandelaars  zijn vanaf 13.30 uur van harte welkom in de Remise. Meld je wel weer aan voor de wandeling en geef door of je kunt rijden.

30 mei: I.v.m. Hemelvaart geen Huiskamer.

Een impressie van een aantal van de activiteiten van de Huiskamer is te vinden via deze link.