Zaterdag 17 april opschoon-middag in Partij-Wittem – let op datum gewijzigd!

De opschoondag van Partij-Wittem is i.v.m. weersomstandigheden verplaats naar zaterdag 17 april, van 13.00 tot 15.00u. Wil je meedoen dan zou het fijn zijn als je je van te voren aanmeldt via info@partijwittem.nl of via onze contactpagina.

Er zijn hesjes, knijpers en vuilniszakken beschikbaar gesteld door de gemeente. Deze zijn tussen 13.00 en 13.30u af te halen op het Dorpsplein (voor het gemeenschapshuis A ge Wienhoes). Vervolgens maak je – rekening houdend met corona – een opschoon-ommetje. Uiterlijk 15.00u lever je alle spullen en volle vuilniszak weer in op het Dorpsplein. De gemeente zal zorg dragen voor het afvoeren van het verzamelde zwerfvuil en afval.

Helaas is er vanwege corona dit jaar geen natje en droogje, dus eventueel zelf wat te eten en drinken meenemen.

Vraag je familie, vrienden en bekenden om mee te doen. Zo wordt onze buurt zwerfafvalvrij waar je lentekriebels van krijgt. En doen we het, op afstand toch samen.

Tot zaterdag 17 april,
Namens Léon Gulikers