Nazorg watersnoodramp 2021 – Gulpen-Wittem

De watersnoodramp van juli heeft in Zuid-Limburg veel schade aangericht. Ook onze gemeente is hard getroffen. Nu bijna een half jaar later moet er nog steeds veel gebeuren. Om gedupeerden hierbij te ondersteunen is binnen de gemeente een Regisseur Nazorg Watersnoodramp gestart. U kunt bij hem terecht met alle vragen op het gebied van financiën, ondersteuning of voor een luisterend oor.

De gemeente vindt het belangrijk om te weten hoe het nu met inwoners gaat. Want het water heeft meer schade aangericht dan dat er met het blote oog gezien wordt. Ook op emotioneel vlak heeft de watersnood veel impact. Daarnaast worden in overleg met gemeenten en maatschappelijke organisaties lokale fondsen ingesteld voor inwoners in de meest schrijnende situaties. Op lokaal niveau is het beste bekend waar de grootste nood is en maatwerk geleverd kan worden.

Uw Regisseur Nazorg Watersnoodramp is Harold Janssen
tel: 0650060759
mail: harold.janssen@gulpen-wittem.nl