Huiskamer van Partij start met maandelijkse gezamenlijke maaltijd

Samen met Eetcafé de Remise gaat de Huiskamer starten met een maandelijkse gezamenlijke maaltijd, onder het motto: “eten wat de pot schaft”. Hiermee wordt begonnen op 6 april a.s. om 17.00 uur en dan telkens iedere eerste donderdag van de maand.

Voor 10 euro p.p. , exclusief drank, wordt er iedere maand een ander gerecht voorgeschoteld. Twee weken vooraf wordt de menukeuze van de kok bekend gemaakt. Uiterlijk een week van te voren ontvangt Pierre graag of er deelgenomen gaat worden. Na betaling van de 10 euro is deelname definitief. Doordat er vooraf bekend is hoeveel gasten er komen , hoeft er niet nodeloos veel ingekocht en mogelijk weggegooid te worden. Hierdoor kan dit ook voor een scherpe prijs. De gezelligheid van het samen eten is overigens gratis!

Voor 6 april staat er zuurvlees op grootmoeders wijze bereid, met frites en salade op het menu.

Eet je mee? Geef je dan uiterlijk op 30 maart op bij Pierre.