Interessepeiling deelauto kernen

Er zijn ongeveer 10 actieve deelnemers nodig om een elektrische deelauto te kunnen plaatsen. Je kunt je interesse kenbaar maken via https://www.onzeauto.com/nieuwe-buurt

De afgelopen jaren hebben in Mechelen twee deelauto’s gestaan om het thema elektrische deelmobiliteit te verkennen. Recent is de vervolgrichting bepaald; sinds kort wordt deelmobiliteit gestimuleerd op een meer vraag-gestuurde manier. Dat wil zeggen dat OnzeAuto als commerciële partner deelauto’s mag plaatsen als een voldoende grote groep deelnemers interesse toont. Een interessepeiling vindt plaats in de maand mei. Hoe meer mensen interesse tonen in een kern, hoe groter de kans is dat een deelauto geplaatst kan worden.

Meer informatie over hoe het werkt en wat het kost is via deze link te vinden.