interessepeiling elektrische deelauto’s in gemeente Gulpen-Wittem

Voor veel mensen is autodelen een stuk voordeliger dan een auto aanschaffen. Een deelauto vormt een aantrekkelijk alternatief voor een (tweede) auto. Een auto die veel stilstaat kost onnodig veel geld, zoals maandelijkse afschrijving, maar ook als u meer rijdt kan autodelen stukken voordeliger zijn. Ook u kunt misschien ook besparen op de maandelijkse autokosten door te gaan autodelen in uw buurt. De gemeente Gulpen-Wittem, de lokale kernen en OnzeAuto onderzoeken de belangstelling om elektrische auto’s te delen met bewoners van de gemeente Gulpen-Wittem. Dit doen zij aan de hand van een interessepeiling.
Zij zouden het erg fijn vinden als u meedoet aan deze interessepeiling. Hoe meer mensen de peiling invullen, hoe groter de kans is dat er elektrische deelauto’s geplaatst kunnen worden. Ga naar www.onzeauto.com/samen/gulpen-wittem en vul de peiling in. Het invullen kost slechts 2-3 minuten.
Meer achtergrondinformatie treft u aan in deze informatiebrief.