Informatiebijeenkomst over WMO op 13 november

Op 13 november vindt er in bibliotheek Gulpen-Wittem een bijeenkomst plaats, verzorgd door FNV Senioren Maastricht-Heuvelland, over het thema Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Er wordt uitleg gegeven over de wet, maar er is ook ruimte voor vragen en gesprekken.

Iedereen is van harte welkom in de bibliotheek Gulpen-Wittem op 13 november van 10.00 – 12.00 uur (incl. pauze met koffie/thee/vlaai). De bijeenkomst is geheel gratis en voor iedereen toegankelijk. Aanmelden is wel gewenst en kan tot 8 november telefonisch op 043-4506220, per e-mail op info@bibliotheekgulpen-wittem.nl of aan de balie van de bibliotheek.
Verdere informatie is nog te vinden op de website van de bibliotheek: https://www.bibliotheekgulpen-wittem.nl/actueel/nieuws/nieuwsoverzicht/ontmoetingsbijeenkomst-wmo.html

Hoe fit bent u? Doe een gratis fitheidstest!

De gemeente organiseert fitheidstesten voor inwoners van Gulpen-Wittem vanaf 45 jaar. De fitheidstest geeft u inzicht in uw lichamelijke gezondheid. U ontvangt daarnaast advies over beweegmogelijkheden die aansluiten bij uw interesse. Meld u aan voor 9 november. Klik hier voor meer informatie.

Digitale nieuwsbrief Kernoverleg

Wilt u voortaan snel op de hoogte zijn van de actualiteiten, nieuwtjes, acties en activiteiten van onze stichting en onze werkgroepen? Meld u dan hieronder aan op onze nieuwe digitale nieuwsbrief en u ontvangt deze nieuwsbrief met regelmaat in uw e-mailbox.
Via deze link kunt u zich rechtstreeks inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief.