Impressies van de Huiskamer van Partij

Het Huiskamerproject is bedoeld als samenkomst plaats voor een ieder die gezelschap zoekt, een potje wil kaarten, een kopje koffie wil drinken of gewoon even wil praten. Daarnaast worden er tal van activiteiten georganiseerd. Een indruk hiervan vindt u hier.

Kernoverleg heeft nieuwe voorzitter

Hub Quodbach wordt de nieuwe voorzitter van het Kernoverleg. Hub zal vooral een actieve rol gaan spelen op het gebied van communicatie en enthousiasmeren van bewoners.
Het bestuur bestaat nu uit vijf leden: naast Hub Quodbach zijn dit Jef Cremer, Harry Ortmans, Maria Mobers en Gaby Francot.

Vrijwilligers gezocht voor tafeltje-dekje

Om het project tafeltje-dekje voort te kunnen zetten, zijn er vrijwilligers nodig die de maaltijden bezorgen in Partij. Momenteel gaat het om één adres waar 2/3 keer per week een warme maaltijd bezorgd wordt.  Hoe meer vrijwilligers zich aanmelden, hoe groter de kans dat de bezorging ook in de toekomst kan blijven doorgaan en hoe  minder vaak een ieder aan de beurt is. Aanmelden kan via het contactformulier, via een mail aan info@partijwittem.nl of via de Huiskamer, contactpersonen: Jeanny Cremer, Resi Hartmans en Emmy Niessen.