Kennisgeving overlijden Harry Ortmans

Ons bereikte het bericht dat afgelopen vrijdag 22 mei Harry Ortmans op 73-jarige leeftijd is overleden. Behalve als  bestuurslid voor het Kernoverleg Partij-Wittem zullen we hem ook als mede-inwoner van Partij missen. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie, vrienden en bekenden.

Jaarverslag 2019

Samenwerking van de huiskamer met de bibliotheek, een beken-opschoon actie, een  inloopavond m.b.t. onderhoud deel van de straten van Partij, de start van een onderhoudsgroep Fruitwei van Partey. Zo maar een paar zaken die in 2019 zijn gedaan door het Kernoverleg. Via deze link is het volledige jaarverslag in te zien.

Informatiefolder Kernoverleg najaar 2019

Sinds 2015 heeft Partij-Wittem een eigen kernoverleg. Dat is een stichting met één doel: behouden wat al goed is in onze kern en aanpakken wat beter, veiliger, leuker, duurzamer of mooier kan. Via deze link leest u hoe dat werkt,
welke rol u daarin kunt spelen en welke successen de huidige werkgroepen en het bestuur in de afgelopen 4 jaar samen al hebben bereikt.

Digitale nieuwsbrief Kernoverleg

Wilt u voortaan snel op de hoogte zijn van de actualiteiten, nieuwtjes, acties en activiteiten van onze stichting en onze werkgroepen? Meld u dan hieronder aan op onze nieuwe digitale nieuwsbrief en u ontvangt deze nieuwsbrief met regelmaat in uw e-mailbox.
Via deze link kunt u zich rechtstreeks inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief.