Eerste Nieuwsflits Adviesraad Sociaal Domein Gulpen-Wittem

De Adviesraad probeert een achterliggend netwerk van betrokken burgers op te bouwen, waarmee ze in verbinding staan. De verhalen over hetgeen zich in het sociale domein van de verschillende kernen afspeelt, kunnen zij vervolgens gebruiken om praktijkgerichte adviezen te verstrekken aan het College van Burgemeester & Wethouders. Op die manier proberen ze de doelstelling van de Adviesraad nog concreter handen en voeten te geven. Meer informatie over de Adviesraad vindt u via deze link.

Informatiefolder Kernoverleg najaar 2019

Sinds 2015 heeft Partij-Wittem een eigen kernoverleg. Dat is een stichting met één doel: behouden wat al goed is in onze kern en aanpakken wat beter, veiliger, leuker, duurzamer of mooier kan. Via deze link leest u hoe dat werkt,
welke rol u daarin kunt spelen en welke successen de huidige werkgroepen en het bestuur in de afgelopen 4 jaar samen al hebben bereikt.

Digitale nieuwsbrief Kernoverleg

Wilt u voortaan snel op de hoogte zijn van de actualiteiten, nieuwtjes, acties en activiteiten van onze stichting en onze werkgroepen? Meld u dan hieronder aan op onze nieuwe digitale nieuwsbrief en u ontvangt deze nieuwsbrief met regelmaat in uw e-mailbox.
Via deze link kunt u zich rechtstreeks inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief.