Hou jij van zingen? Doe dan mee met dit unieke koorproject!

Graag willen we een bijzonder, kortdurend project onder de aandacht brengen. Voor alle senioren, volwassenen en kinderen die van zingen houden is een koorproject georganiseerd waarbij 6 keer gerepeteerd wordt en vervolgens met Pasen en Pinksteren een aantal liederen ten gehore worden gebracht met zowel een kinderkoor als een koor voor volwassenen. Hiervoor zijn twee heel goede dirigenten gevonden: de hartverwarmende Inês Teixeira en bevlogen Alexandros Kavvadas.  Alle informatie over het project vindt u hier.

Jaarverslag 2019

Samenwerking van de huiskamer met de bibliotheek, een beken-opschoon actie, een  inloopavond m.b.t. onderhoud deel van de straten van Partij, de start van een onderhoudsgroep Fruitwei van Partey. Zo maar een paar zaken die in 2019 zijn gedaan door het Kernoverleg. Via deze link is het volledige jaarverslag in te zien.

Informatiefolder Kernoverleg najaar 2019

Sinds 2015 heeft Partij-Wittem een eigen kernoverleg. Dat is een stichting met één doel: behouden wat al goed is in onze kern en aanpakken wat beter, veiliger, leuker, duurzamer of mooier kan. Via deze link leest u hoe dat werkt,
welke rol u daarin kunt spelen en welke successen de huidige werkgroepen en het bestuur in de afgelopen 4 jaar samen al hebben bereikt.

Digitale nieuwsbrief Kernoverleg

Wilt u voortaan snel op de hoogte zijn van de actualiteiten, nieuwtjes, acties en activiteiten van onze stichting en onze werkgroepen? Meld u dan hieronder aan op onze nieuwe digitale nieuwsbrief en u ontvangt deze nieuwsbrief met regelmaat in uw e-mailbox.
Via deze link kunt u zich rechtstreeks inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief.