Gezocht: buurtverbinders

Vind jij jouw buurt ook belangrijk? Wil jij helpen jouw buurt en dorp nog leuker te maken? Misschien wil jij ook wel een actieve rol spelen en buurtverbinder worden. Kom dan woensdagavond 9 oktober 19.30 u naar de Kloosterbibliotheek in Wittem. Daar wordt verteld over het platform dat we voor ogen hebben (mijnbuurtje.nl) en worden meteen al je vragen beantwoorden. We zijn op zoek naar enthousiaste buurtbewoners die samen dit avontuur aan willen gaan.

Start leeskring

Met de bibliotheek is afgesproken dat vanuit de Huiskamer geprobeerd gaat worden een leeskring voor Partij op te zetten als proef. Deze wordt gefaciliteerd door de bibliotheek en de Huiskamer. De Huiskamer nodigt iedereen die geïnteresseerd is uit om op 9 oktober om 19.30 uur in Herberg de Remise samen van gedachten te wisselen hoe dit initiatief ingevuld kan worden in Partij.
Via deze link vindt u meer informatie.

Samen voor een schonere planeet – 21 september

  • Datum: Zaterdag 21 september 2019 tussen 10.00-16.00
  • Waar: Markt in Gulpen en de ‘S-Bocht’ in Partij                                                         
  • Evt. meebrengen: handschoenen, wandelschoenen, waadbroek, knijpstok en een goed humeur
  • Voor meer informatie kunt u mailen: Worldcleanupdaygulpen@ gmail.com
    of bellen: Sacha Vos 06-28716975

Parteyer Daag – 13 oktober 2019

Vanaf 13 oktober a.s. heet de 2e zondag in oktober in Partij-Wittem de Parteyer Daag (Partijer Dag). Want op deze dag vinden er in en vanuit gemeenschapshuis A ge Wienhoes allerlei gratis activiteiten plaats voor iedereen die in Partij-Wittem, Cartils en de Bek woont (van jong tot oud) of gevestigd is. En natuurlijk voor iedereen die zich op de een of andere manier met onze gemeenschap verbonden voelt.

Via deze link is te zien wat de opzet is van de 1e Parteyer Daag, welke activiteiten er plaatsvinden, hoe u uzelf, uw kinderen of organisatie kunt aanmelden om aan de activiteiten deel te nemen.

Klik of tik hier als u of uw organisatie zich meteen online wil aanmelden, pubquizvragen wilt insturen of formulieren wilt downloaden.

Gemeente aan zet in verdere traject dorpsplein Partij

Begin juli heeft de Klankbordgroep “Dorpsplein Partij” het schetsontwerp en het bijbehorende begrotingsvoorstel voor het realiseren van het nieuwe dorpsplein aan de voorzijde van gemeenschapshuis A ge Wienhoes  aan de gemeente overgedragen. Daarmee is de Klankbordgroep, bestaande uit vertegenwoordigers van omwonenden en verenigingsleven, klaar met zijn activiteiten en opgeheven. Meer informatie over de totstandkoming van het schetsontwerp en begrotingsvoorstel vindt u hier.
Het overgedragen schetsontwerp kunt u inzien via deze link.

Digitale nieuwsbrief Kernoverleg

Wilt u voortaan snel op de hoogte zijn van de actualiteiten, nieuwtjes, acties en activiteiten van onze stichting en onze werkgroepen? Meld u dan hieronder aan op onze nieuwe digitale nieuwsbrief en u ontvangt deze nieuwsbrief met regelmaat in uw e-mailbox.
Via deze link kunt u zich rechtstreeks inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief.