Informatiebijeenkomst over belastingen

Donderdag 14 februari wordt in de bibliotheek te Gulpen een voorlichtingsbijeenkomst georganiseerd over belastingen. Ook voor de jaren 2018/2019 zijn er weer wijzigingen in de belastingwetgeving. Laat u door dhr. Harrie Smeets uitvoerig informeren over het doen van de aangifte 2018 en de vernieuwingen in de belastingwetgeving voor 2019. Eventuele vragen kunt u per mail aan dhr. Smeets (jm.smeets@hetnet.nl) of aan de bibliotheek (info@bibliotheekgulpen-wittem.nl) doorgeven (vóór 5 februari 2019). Dan kunnen deze vragen eventueel op de themamiddag behandeld worden.

De bijeenkomst is toegankelijk voor iedereen en wordt verzorgd door de FNV te Maastricht. FNV-leden dienen zich aan te melden via vo-zuidoost@fnvl.nl onder vermelding van de lidmaatschapsgegevens, de bijeenkomst waarvoor men zich aanmeldt en het aantal personen. Niet-leden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar jm.smeets@hetnet.nl of door contact op te nemen met de bibliotheek via info@bibliotheekgulpen-wittem.nl of 043-4506220.

De bijeenkomst is gratis en vindt plaats van 14.00 – 16.30 uur in de bibliotheek Gulpen-Wittem, Willem Vliegenstraat 4 te Gulpen.

Buurten met het College; jullie zijn van harte welkom!

Het college van B&W van Gulpen-Wittem heeft de eerste 100 dagen erop zitten. Een mooi moment om samen met inwoners terug te blikken én (vooral) vooruit te kijken. Daarvoor wil het college graag naar de kernen toe en met inwoners in dialoog. Op een laagdrempelige manier en in een ongedwongen sfeer maken inwoners en collegeleden nader met elkaar kennis en gaan ze in gesprek over de onderwerpen die in het dorp spelen. Daarmee hoopt het college (nóg) dichter bij de inwoners te komen staan, op te halen wat er leeft, en ‘buiten met binnen’ te verbinden.

Zondag 16 december 2018 – Schenkerij Belge te Gulpen
Zondag 20 januari – A gen Ing te Reijmerstok
Zondag 27 januari – Herberg Peerboom te Epen

Allen van 14.00 tot 16.00 uur

Activiteiten Huiskamer van Partij

Het Huiskamerproject is bedoeld als samenkomst plaats voor een ieder die gezelschap zoekt, een potje wil kaarten, een kopje koffie wil drinken of gewoon even wil praten. Daarnaast worden er tal van activiteiten georganiseerd. Een overzicht van alle activiteiten van 2018 vindt u via deze link. Een foto-indruk hiervan vindt u hier.

Kernoverleg heeft nieuwe voorzitter

Hub Quodbach wordt de nieuwe voorzitter van het Kernoverleg. Hub zal vooral een actieve rol gaan spelen op het gebied van communicatie en enthousiasmeren van bewoners.
Het bestuur bestaat nu uit vijf leden: naast Hub Quodbach zijn dit Jef Cremer, Harry Ortmans, Maria Mobers en Gaby Francot.