Gemeente aan zet in verdere traject dorpsplein Partij

Begin juli heeft de Klankbordgroep “Dorpsplein Partij” het schetsontwerp en het bijbehorende begrotingsvoorstel voor het realiseren van het nieuwe dorpsplein aan de voorzijde van gemeenschapshuis A ge Wienhoes  aan de gemeente overgedragen. Daarmee is de Klankbordgroep, bestaande uit vertegenwoordigers van omwonenden en verenigingsleven, klaar met zijn activiteiten en opgeheven. Meer informatie over de totstandkoming van het schetsontwerp en begrotingsvoorstel vindt u hier.

Walking Football van start in Partij

In september wordt gestart met een bijeenkomst waarin uitgelegd wordt wat de bedoeling is en alle vragen zo veel mogelijk worden beantwoord. De bijeenkomst is dinsdag 10 september om 19.30u in de kantine van VV Partij. Iedereen kan vrijblijvend naar de bijeenkomst komen, aanmelden is niet nodig. Meer informatie over Walking Football en de informatieavond vindt u hier.

Digitale nieuwsbrief Kernoverleg

Wilt u voortaan snel op de hoogte zijn van de actualiteiten, nieuwtjes, acties en activiteiten van onze stichting en onze werkgroepen? Meld u dan hieronder aan op onze nieuwe digitale nieuwsbrief en u ontvangt deze nieuwsbrief met regelmaat in uw e-mailbox.
Via deze link kunt u zich rechtstreeks inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief.