In Partij-Wittem bestaan er inmiddels vier app-groepen; een voor de Huiskamer, een voor buurtcontrole, een voor het jeu-de-boulen en een voor sociale contacten. Alle drie de groepen staan voor alle bewoners open voor deelname. 

Wilt u lid worden van een van de app-groepen mail dan u mobiele telefoonnummer door aan info@partijwittem.nl of vul het contactformulier in. Vermeld daarbij ook van welke app-groep(en) u lid wil worden. Wij sturen uw aanmelding zo snel mogelijk door naar de app-beheerder(s)

Buurtpreventie-app

Het doel van de buurtpreventie-app is om de buurt snel en eenvoudig op de hoogte te brengen van verdachte situaties in de wijk en/of van calamiteiten.  De app is alleen bedoeld voor serieuze berichtgeving, niet voor privéberichten. De aanwezigheid van de buurtpreventie is op borden aangegeven bij alle komborden van Partij. Meer informatie over de app en deelname vindt u hier.

Huiskamer-app

In de Huiskamer-app wordt het programma en details van activiteiten van de Huiskamer bekend gemaakt. Daarnaast kan de app gebruikt worden om aan te melden voor activiteiten.

Sociale-app

De sociale-app wordt gebuikt om hulp te vragen, wat minder serieuze berichten en om contact met elkaar te onderhouden.

Jeu-de-boules-app

Om het gemakkelijk te maken medespelers te vinden is er een speciale jeu-de-boules app die beheerd wordt door Hein Gielgens.